Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем със съединителя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем със съединителя

Здравейте ,колеги! отново имам проблем с моята алфа.педалът на съединителя пропада.става въпрос за 145 1,6 тс.не знам какво да правя ?имате ли представа какво може да е?хиляди благодарности!!!
    Are you talking to me?

най-напред провери помпите на съединителя
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
    www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

нямам представа къде са и какво трябва да им гледам .логично е да гледам ,за някакъв теч мейби?
      Are you talking to me?

Comment

Още един уикенд , беше провален.Със семейството решихме да отидем до Велико Търново .По инерция след един от мостовете ,ми светна лампичката ,за инжекциона и бензина ми изчезна,някъде около 7,8 литра.На връщане след помраченото от този факт настроние сипах 15 литра от ОМВ и се пребрах до София.Има ли някой представа ,за какво става въпрос????Километрите са 220 ,230 средна скорост 120.

Поясни се малко по-точно!
        Last edited by mordohy; d.m.y г., 00:48.
        Are you talking to me?

Comment

Първоначално публикувано от vincio Покажи съобщение
          нямам представа къде са и какво трябва да им гледам .логично е да гледам ,за някакъв теч мейби?
          Мдаа, логично е. Логично е и да се ползва търсачката от време на време. Като напишеш "помпа съединител" и ще видиш колко темички ще излязат.
          Без лоши чувства
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

ето рова са помпите на съединителя провери тази вътрешната помпа която е захваната на педала на съединителя дали не тече от нея течност ако е наред провери и рази която е на скоростната кутия

П.П. маи имаше и вариант да не тече помпада,ако са заминали гумичките на буталцето пак да не рабити трябва да се провери
            Attached Files
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
            www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Working...
            X